8. децембар 2012.

И срећни добитник је...

У претходном посту сам најавила да ћу једном читаоцу из Србије који на њега остави коментар поклонити слани сапун. Рок за коментарисање је прошао и ја сам малочас извукла срећног добитника:


И срећна добитница је............. Марија Јовин!!!



Марија, замолила бих вас да ми e-mailom доставите вашу поштанску адресу како бих вам послала овај сапун.

Такође, захваљујем се свима вама који сте ми писали или оставили коментаре, јер та подршка ми заиста много значи!

Желим вам леп остатак викенда и срећно сапуњање!

5 коментара:

  1. Stigao je danas sapun i odmah sam ga isprobala! Moram da priznam da nije kako sam ga zamišljala. Još je BOLJI! Prvo, mislila sam pošto je slani sapun da će se pod rukom osetiti so, međutim ne oseti se. Kao svaki tvrdi sapun je. Drugo, mislila sam da neće imati miris kad ono nanjušila sam ga kroz zatvoren paketić!! I miriše božanstveno, podseća me na čistoću. Peni fantastično, kao što se vidi i na slici. Sve u svemu sapun je pun pogodak!!! Ko god ima želje da napravi slani sapun sam, ima recept koji je ljubazna Goca podelila sa nama i neće se pokajati! Ja znam da ću ga i ja napraviti čim mi se ukaže povoljna prilika za to. Goco svaka čast na sapunu i puno pozdrava. Samo tako nastavite.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Marija, bas mi je drago da ti se svidja. Za mene nema veceg podstreka od zadovoljstva i povratne informacije poput tvoje...Pozdrav i srecno sapunjanje!

      Избриши

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...